Vi leverer disse tjenestene


Rådgivning, planlegging og utvikling

Vi ønsker å snu vår egen og våre kunders ideer til gode brukeropplevelser. For å gjøre dette, følger vi mobilindustrien og teknologiutviklingen tett, slik at du ikke må. Vi gir deg ærlige og enkle råd og vi kommuniserer det i klare vilkår.
Utvikling av skreddersydde apper

Uansett hva du ønsker å kommunisere, og hvem du ønsker å formidle det til - det er hva din app gjør. Verden har faktisk gått mobilt. Dine kunder ønsker flytende, effektiv og umiddelbar kommunikasjon - det er derfor de er på mobilen. Vi utvikler alle slags typer apper, alt fra pedagogisk digitale hjelpeverktøy til tullete spill som skal promotere ditt produkt.


Spillutvikling

Spillutvikling , fra idé til ferdig produkt, er en av våre kjernekompetanse. Ankomsten av smarte mobilenheter har hatt en dyp innvirkning på verden av teknologi. Mer enn noen annen industri, har spillebransjen endret seg dramatisk på grunn av dominans av smarttelefoner og nettbrett. Vi er spesialister på opplæringsspill og interaktiv underholdning til mobile platformer. Vi designer og utvikler unike spill og spillopplevelser som passer dine behov.
XR (VR/AR/MR)

Vi leverer Virtual Reality, Augmented Reality eller Mixed Reality til ditt neste prosjekt - det være seg simuleringsbaserte læringsverktøy, journalistikk eller spill. Når du samarbeider med Miksapix Interactive, bruker vi den nyeste VR-teknologi, men enda viktigere, vi vet hvordan å lage en fengslende opplevelse som er engasjerende, pedagogisk og morsom. Vi vil gjerne snakke med deg om hvordan vi kan bruke XR i ditt neste prosjekt. Bransjer som har mye å hente på XR: Turisme, eiendomsutvikling, simulering, helse og terapi, journalistikk, opplevelsesutstilling etc.


Advergames

Utvikling av Advergames er noe av det vi tilbyr her på Miksapix Interactive. Vi har spesialisert oss på å utvikle spill rundt din merkevare, tjeneste eller ideologi for mobile kanaler. Advergames er gratis mobilspill som mange store selskaper nå bruker for å markedsføre sine produkter. Spill som fremmer en merkevare, idé, produkt eller samfunn.


Vignett og profil for TV-program

Vi kommuniserer deres TV-programprofil til massen. Gjennom tett samarbeid og etter kundens ønske, skaper vi vignett, ident/break-bumpers, logoprofil, visuelle effekter (VFX) til programkonseptene deres. Målet er å kommunisere programkonseptets innhold på en tydelig, kreativ og spennende måte med fokus på produksjonsverdi.


2D / 3D visualisering

Ved hjelp av 3D kan man skape animerte sekvenser eller stillbilder som presenterer visjonen og konseptet lenge før produktet er i produksjon. Denne måten å visualisere produktet på kan være det som skiller de som får kontrakter og utviklingsstøtte fra de som ikke gjør det. En høykvalitets 3D render kan være det som hever deg over konkurransen. 2D og 3D visualisering egner seg også til opplæringsøyemed hvor problemstillinger og løsninger tydelig blir forklart og beskrevet.


Info kiosk

Har dere behov for å kommunisere viktig informasjon på strategiske plasser, enten i form av informasjonsskjermer eller informasjonskiosk? Vi tilbyr utvikling av komplette løsninger med hardware og statisk eller dynamisk informasjon implementert og tilpasset de ulike plattformene.

Interaktiv multimedial opplevelsesutstilling

Vi utvikler og leverer løsninger av interaktive multimediale opplevelsesutstillinger for museer, opplevelsessenter, temapark og kunstinstallasjoner. Ved hjelp av avansert sensorteknologi, minidatamaskiner og andre teknologiske nyvinninger kan man skape en komplett interaktiv og spennende opplevelsesutstilling.


Brukergrensesnitt, brukeropplevelse og HMI

Design handler ikke bare om å få det til å se vakkert ut, det handler også om å gjøre ting som virkelig fungerer. Hos oss gjør vi interaktivdesign, profildesign, UX og menneske-maskin grensesnittdesign. Vårt mål er å utforme funksjonell og estetisk grensesnitt som forbedrer den totale brukeropplevelsen på ulike plattformer.

Digital konsept

Hva er vitsen med å ha en digital strategi hvis du ikke har en idé for hvordan å gjennomføre det? For å få konseptet riktig handler det om å forstå brukernes behov. Det handler også om å ha kunnskap for å optimalisere produksjonen for riktig sammenheng, enhetstype og plattform. Til slutt handler det om å holde den kreative rytmen i gang - hele veien fra begynnelse til ferdig sluttprodukt.Kontaktinformasjon

  • Mobil:
    (+47) 481 53 340
  • E-post:
    post [at] miksapix [dot] no