Prosjekter

I tillegg til å levere tjenester, produserer Miksapix Interactive egne apper og spill som skal bidra til å skape sosial effekt. Miksapix Interactive er i dag aktuell med konseptet "Samiske eventyr i ny drakt" og Raanaa® - Sjamanjenta
Raanaa® - Sjamanjenta
Er et tredjepersons 3D mobilspill. Den handler om en vanlig jente som blir en sjaman og gjennom sin transformasjon møter hun og samarbeider med ulike samiske guder og må bekjempe andre onde guder og ånder for å oppnå balanse i universet og å redde menneskeheten.

Spillet kan lastes ned fra Google Play eller Apple App store. Besøk denne siden for mer informasjon: www.raanaa.no

Miksapix Interactive produserer interaktive eventyrapper med samiske eventyr og sagn — Eventyr og sagn med oppdragende funksjon, moral og livssannhet. Samisk er et muntlig språk og gjennom flere generasjoner har eventyr og sagn blitt gjenfortalt ofte i en lavvo langt ute på vidda. For at dagens barn og unge skal ha lyst til å høre de gamle historiene i dag, må vi gjøre det på deres premisser. Vi må fortelle historiene på deres arena, og samtidig gi de et tilbud med substans og gode verdier i et engasjerende format. Med samisk førstehåndskunnskap tar Miksapix Interactive steget videre og formidler denne kulturarven på en nyskapende måte. Ved hjelp av ny teknologi, pedagogikk, gode historier og lidenskap, skaper vi et unikt eventyrunivers for et nasjonalt og internasjonalt publikum. Appene inneholder illustrasjoner, animasjoner, fortellerstemmer, spill og interaktivitet for å skape den komplette opplevelsen og engasjement.

Appene kan kjøpes på Google Play eller Apple App store. Besøk denne siden for mer informasjon: www.samiskeventyr.no

Kontaktinformasjon

  • Mobil:
    (+47) 481 53 340
  • E-post:
    post [at] miksapix [dot] no